Min historie

HISO

Jeg heter Hanne Selmer-Olsen og er gullsmed og smykkedesigner. Jeg er fra Lørenskog, men har i dag mitt verksted i Lillestrøm. Inspirert av natur og verdensrommet, og påvirket av den rene nordiske stilen, blir smykkene designet og produsert på verkstedet. Med andre ord – det er kortreiste, håndlagde og norskproduserte smykker. 

Det benyttes tradisjonelle gullsmedteknikker når smykkene blir til, og det meste formes av plater og tråd i edle metaller som 925 Sterling sølv og 585 gull. Jeg bruker naturstener og etiske edelstener, og glassemalje som blir brent på høy temperatur. Noen modeller støpes, eller består av enkelte støpte deler, men da er det først formgitt en original i metall eller voks først. Sjekk ut nettbutikken her.

Ønsker du deg noe helt spesielt lager jeg smykker på bestilling – etter avtale. Send meg gjerne en uforpliktende mail på: post@jewellerybyhiso.com

Listen for spesialbestillinger er full for 2022, og åpner igjen i 2023. Send mail om du ønsker å bli oppdatert på dette.

Nederst på denne siden kan du se bilder av eksempler på spesiallagde smykker.

Har du lyst å vite mer om hvordan jeg endte opp med å skape mitt eget smykkemerke, (les gjerne dette blogginnlegget)

BÆREKRAFTIG

Jewellery by HISO har som ønske å være et bærekraftig merke – og setter stadig nye mål for å oppnå det. 

HISO bruker miljøvennlige smykkeesker av FSC sertifisert kartong.

Alle skrapmetaller og industriavfall sendes til raffinering, og blir en del av et gjenvinnings kretsløp. 

Spesiallagde smykker kan lages av kundens gull. Det utdaterte kan bli redesignet, og til noe nytt og flott som passer deg.

Smykkene er laget i edle metaller,  og vil derfor vare lenge – kanskje også bli et arvestykke. Ekte legeringer i sølv og gull, vil ikke irre og bli grønt, normal bruk kan gjøre sølv og gull mattere, og sølvet kan bli oksidert over tid – dette kan pusses opp, og poleres blankt av gullsmeden. De fleste edle smykker – kan også repareres hvis noe skulle skje – dette er sjeldent tilfellet ved “motesmykker” og bijouteri. Tenk varighet og kvalitet når du handler smykker.

  Eksempler på spesiallagde smykker. Sveip for å se flere.

  Produktfoto på nettsiden er tatt av HISO og ORKESTRA studio.

  Modellbilder er tatt av @jfokus, Maja Jansen. 

  HISO AS

  Torvet 5
  2000 Lillestrøm

  Org.nr. 924 367 040

  Nyhetsbrev


  Designed & developed by Shopping Norge AS

  Shopping cart0
  Du har ikke bestilt noe ennå!
  Continue shopping
  0